tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post3526195377008759666..comments2022-07-26T21:31:12.015+02:00Comments on Fear Wolf Brewery: Summering: Bryggåret 2012Fear Wolf Breweryhttp://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-14176017007784317642013-01-02T14:17:07.682+01:002013-01-02T14:17:07.682+01:00Det finns flera olika sätt att göra detta på. Åsik...Det finns flera olika sätt att göra detta på. Åsikterna är många och delade. Vi bryggde helt enkelt två öl med tre veckors mellanrum. När öl nummer två var nerkylt och klart tappade vi om den första ölet till en annan jäshink. Därefter skrapade vi upp stora delar av jästkakan och lade ner den i det andra ölet. Sedan var vi noga med att tappa om ölet efter en vecka så inte det skulle kunna bildas några otrevliga bismaker pga gammal jäst. Det finns en del information i form av webbradioepisoder på basicbrewing och thebrewingnetwork. Man kan tex tvätta jästen. Inget vi gjort dock.Fear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-20957019359349482522013-01-02T09:35:54.308+01:002013-01-02T09:35:54.308+01:00Spara jästkakan? Var förvarar man den? Kylen eller...Spara jästkakan? Var förvarar man den? Kylen eller funkar frysen?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07548598452860393429noreply@blogger.com