tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post8923358615465108185..comments2022-07-26T21:31:12.015+02:00Comments on Fear Wolf Brewery: Bryggning: Att brygga DIPAFear Wolf Breweryhttp://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-81901145627465109192016-06-05T17:36:18.453+02:002016-06-05T17:36:18.453+02:00Hej!
Roligt att du har hittat bloggen och gillar...Hej! <br /><br />Roligt att du har hittat bloggen och gillar den! Sprid gärna vetskapen om den. :) <br /><br />Angående receptet så såg jag en felaktighet som jag nu har justerat. Men räknar jag på det så krävs ändå tyvärr en mäskvolym på 26-27 L för det här receptet. <br /><br />Det du skulle kunna göra är att ta bort 2 kilo malt och ersätta det med maltextrakt som du lägger i koket ca 20 minuter innan kokslutet. Detta för att slippa investera i ett nytt mäskkärl. Är osäker på hur mycket maltextrakt du behöver men det kan säkert någon bryggeributik hjälpa dig att räkna nu.<br /><br />Lycka till!<br /><br />Mvh<br /><br />PeterFear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-25266671435293132392016-06-05T10:29:01.385+02:002016-06-05T10:29:01.385+02:00Hej
Tack för en grym blogg, är helt otroligt tacks...Hej<br />Tack för en grym blogg, är helt otroligt tacksamt med så mycket info på ett och samma ställe!<br /><br />Jag har ännu inte satt min första sats, men är på g, lite kvar bara i byggverkstaden :). Har fixat mitt första recept som blir en ganska light APA. Men jag är ju lite IPA och DIPA addicted, blev lite sugen på detta recept, men har bara 25l i mitt mäskkärl, tror du det skulle funka med samma recept och mäska i 20l och laka genom resten?<br /><br />Snownoreply@blogger.com