tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post7507958872101054173..comments2022-07-26T21:31:12.015+02:00Comments on Fear Wolf Brewery: Bryggning: Hembryggarens rädsla för att använda sockerFear Wolf Breweryhttp://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-25035491117427215182016-05-09T10:25:19.190+02:002016-05-09T10:25:19.190+02:00Bra kommentar. Uppdaterat blogginlägget men min sy...Bra kommentar. Uppdaterat blogginlägget men min syn på den frågan.Fear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-45650204464641987412016-05-05T23:22:09.665+02:002016-05-05T23:22:09.665+02:00När ska man ha i sockret då? Olika beroende på tän...När ska man ha i sockret då? Olika beroende på tänkt resultat? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16139313412196548357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-90713983171231473312016-05-05T18:44:58.780+02:002016-05-05T18:44:58.780+02:00Du har en poäng i att det kan vara assocationen ti...Du har en poäng i att det kan vara assocationen till hembränning som ligger och lurar.<br /><br />Vidare så är du helt fri att tycka vad du vill men jag tycker den upplevelse av socker låter besynnerlig. Låter som antingen för lite jäst eller för varm jästemperatur eller båda. <br /><br />Har haft i socker i ganska många öl nu och aldrig upplevt något konstigt eller att något sagt något negativt om dom just för att jag använt socker.Fear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-52256796453912471622016-05-05T18:42:45.748+02:002016-05-05T18:42:45.748+02:00Utan att vara 100% säker så vill jag säga att det ...Utan att vara 100% säker så vill jag säga att det blir marginell skillnad. Den största skillnaden är priset. Strösocker är överlägset billigast.Fear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-64245330150366826762016-05-05T06:18:45.096+02:002016-05-05T06:18:45.096+02:00Ytterligare ett skäl till varför vissa är skeptisk...Ytterligare ett skäl till varför vissa är skeptiska till socker är nog associationen till sockermäsk och hembränt..<br /><br />Jag har provat att använda socker några gånger men har då inte blivit nöjd. Jag skulle inte kalla det en cidersmak men det blir iaf en smak jag inte gillar. Här är det dock värt att nämna att jag inte är nåt fan av DIPA och att jag sällan dricker belgiskt även om en trappist kan vara god nån gång ibland. Morganhttps://www.blogger.com/profile/00094005727541120163noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-67733740540286727192016-05-04T16:44:28.217+02:002016-05-04T16:44:28.217+02:00Blir det skillnad om man använder glykos, dextros,...Blir det skillnad om man använder glykos, dextros, fruktos osv...<br />http://www.dansukker.se/se/om-socker/sockerarter.aspx<br />Bagarandershttps://www.blogger.com/profile/10745754352846667533noreply@blogger.com