tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post8872770598802027835..comments2022-07-26T21:31:12.015+02:00Comments on Fear Wolf Brewery: Bryggning: My Mothers PorterFear Wolf Breweryhttp://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-14078574312387259682013-03-14T15:26:44.556+01:002013-03-14T15:26:44.556+01:00Jisses, vilket gammalt inlägg du kommenterar! ;) S...Jisses, vilket gammalt inlägg du kommenterar! ;) Skall man brygga mörkt och starkt så måste man låta grejerna ligga till sig. Vi har det mesta kvar av vår julkryddade imperial stout som vi bryggde i augusti-september skiftet förra året. Skall stå till nästa höst. Då är den ett helt år gammal och säkerligen hur fin som helst!<br /><br />Det gäller att brygga så mycket man kan och bara ställa undan vissa öl och dricka andra medans vissa mognar till sig. Man blir belönad! :) ;)<br /><br />/PeterFear Wolf Breweryhttps://www.blogger.com/profile/06301723383047904946noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4947685402023323209.post-9612425468182742612013-03-14T15:10:05.402+01:002013-03-14T15:10:05.402+01:00åh den där bli nog himla god! Till hösten? Jisses...åh den där bli nog himla god! Till hösten? Jisses vilken framförhållning! Önskar jag hade ens en promille den viljestyrkan. Kan aldrig hålla på god öl så länge. För mig brukar det vara så att sista ölen har hunnit bli perfekt å sedan sitter man där och önskar att man hållt sig. Brew Dudehttps://www.blogger.com/profile/14975631656579027827noreply@blogger.com